Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan Mp3

Gambar Nella Kharisma - Rembulan
  • Title : Nella Kharisma - Rembulan
  • Listen : 319.3K
  • Size Mp3 : 5.88 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3 | Fast Download

Lirik Nella Kharisma - Rembulan

Nella Kharisma - Rembulan, rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Rembulan, Download Lagu Milady Record , Download Lagu pop,dangdut,indo,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.88 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru