Download Lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu Mp3

Gambar Nella Kharisma - Kepalang Restu
  • Title : Nella Kharisma - Kepalang Restu
  • Listen : 23.2K
  • Size Mp3 : 5.68 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Kepalang Restu

Nella Kharisma - Kepalang Restu, mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu, Download Lagu Pelita Utama , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.68 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru