Download Lagu Anisa Rahma - Gemantunge Roso Mp3

Gambar Anisa Rahma - Gemantunge Roso
  • Title : Anisa Rahma - Gemantunge Roso
  • Listen :
  • Size Mp3 : 7.92 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download MP3

Lirik Anisa Rahma - Gemantunge Roso

Anisa Rahma - Gemantunge Roso, mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Search: Download Lagu Anisa Rahma - Gemantunge Roso, Download Lagu Perdana Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.92 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru